Ervaringen Cliënten

Beste Yvon (zakelijke recensie)

Je hebt met jouw rake inzichten en warme benadering iets los weten te maken bij mijzelf en de rest van mijn organisatie. Niet alleen een luisterend oor, maar ook de concrete tips en tricks die jij ons meegaf hebben een verschil weten te maken. Bedankt voor je waardevolle inzet. We zien elkaar gauw.

Warme groet uit Deventer

 

Lieve Yvonne,

Vorige week heb ik een consult bij jou gehad en dat heeft mijn leven veranderd. Allereerst gaf je mij de bevestiging dat ik hoog gevoelig was en dat ik daar wat mee moest doen. Ik zie mijzelf nu elke dag in de ‘regenboogbal’ en dat helpt mij om mij af te zonderen van andere energieën. Ook vertelde je mij dat ik niet langer meer in mijn verleden hoefde te hangen, want de toekomst zag er erg hoopvol uit. Je noemde veel voorbeelden die ik goed kon plaatsen, ik kon volgens jou mijn leiderseigenschappen goed toepassen als sociaal werker, en wellicht een eigen praktijk beginnen. Ook kon je goed aanvoelen dat ik het tonen van mijn emoties moeilijk vind en daar kan ik nu mee aan het werk. En daarnaast heb je mij geleerd dat alles begint met liefde voor jezelf, pas daarna kan je zó hoog in je energie zitten, dat je dezelfde energie aantrekt. Soort zoekt soort, en zo is het 🙂 

Ontzettend bedankt voor deze sessie. Ik raad het iedereen aan! Ook zeker mensen van mijn leeftijd (22).

Liefs, Kyra

 

Lieve Yvonne,

Wat fijn dat je nieuwe site hebt. Dit ben jij, puur als mens en liefdevol. Bedankt voor het mooie consult, je was erg duidelijk en ik zal goed naar je luisteren en de tips echt ter harte nemen. Dus meer voor mijzelf opkomen. 😊

Tot de volgende keer.

Liefs,

-A.G Deventer

Beste Yvon

Bedankt voor je heldere inzichten. Transparant en duidelijk, zoals altijd. Zal in vervolg  niet op de zaken vooruit lopen en wat meer geduld hebben. Last but not least. Wat een prachtige en professionele site heb je. Complimenten.

-Bert

Hallo Yvonne,

Voor de eerste keer bij jou geweest en zeker niet de laatste keer. Wat was je duidelijk. Al lang liep ik met vragen en wist niet welke kant ik op moest gaan met mijn leven. Structuur had ik nodig en die heb jij mij gegeven. Het zal nog even lastig zijn om aan mijn denkwijze een draai te geven met de tools van jou. Kwestie van doorzetten, toch? Ik ga mijn best doen.

Liefs,

-Jeanette

Goedemiddag Yvonne,

Na veel aandringen van mijn vriend ben ik bij je terecht gekomen. Hij vond het wel eens een keertje tijd worden om contact met jou op te nemen en dat heb ik met lood in de schoenen gedaan. Had ik het maar eerder gedaan, tja, achteraf is het gemakkelijk praten. Alle negatieve ervaringen uit mijn jeugd zijn nu opgeruimd. Ik vond het best wel moeilijk om erover te praten, uiteindelijk ging het toch wel gemakkelijk en je had er totaal geen problemen mee dat ik zat te huilen. Ik neem nog steeds jouw advies ten harte en het helpt, wat een opluchting. Tot over 2 weken voor weer een Counseling.
Warme groet,
– Bart

Hai Yvon

Als ongelovige Thomas ben ik via een zakenpartner bij je terecht gekomen. Hoe wonderlijk kunnen dingen gaan lopen. Jij maakte mijn duidelijk dat ik ook maar een “mens” ben en dat ik zeker mijn grenzen aan moet geven. Je vertelde zo mooi, neem autoriteit Hans. Je kunt het. Ik dacht dat ik het toch wel was, niet dus.  En zakelijk gezien had je ook nog een aantal goed tips. Bedankt hiervoor.

Het ga je goed Yvon en veel sterkte nog in deze coronatijd.

Groet,

-Hans

Lieve Yvonne

Pas geleden ben ik de eerste keer bij je geweest, ik vond het best wel spannend. Maar dat bleek later ongegrond. Je praat heel gemakkelijk en open. Dat stelde me direct al gerust. Ik voel me weer ontspannen en gelukkig. Dat ik mij niet goed voelde was al jaren zo. Ik begreep de wereld niet meer en ook mijzelf niet. Ik was echt de weg kwijt. Jij hebt mij weer op het goede pas gezet en mijn tips gegeven hoe ik verder kon gaan op mijn nieuwe weg. Je vertelde dat het niet altijd gemakkelijk zou zijn en ondanks dat zou ik er wel komen en mijn leven zou gemakkelijker gaan. Ik ben van een negatief denkend mens, sta ik versteld hoe een aantal tips van jou mijn tot een positief denkend mensen ben geworden. Het was echt niet altijd gemakkelijk zoals je vertelde, maar ik loop nu op mijn goede pad. Dank dank hiervoor Yvonne.

Je zult me snel weer zien.

Liefs van mij,

-R uit Tiel

Beste Yvonne

Ik wilde je even laten weten dat ik geslaagd ben voor mijn rijexamen. Ik zit niet meer te trillen achter het stuur, geweldig. Jouw gesprek heeft voor mijn wonderen gedaan.

Warme groet,

-Marijke

Hallo Yvonne,

Halverwege Augustus heb ik mijn ouders verteld dat ik met heel veel dingen zat. Ik heb dit gedaan aan de hand van een brief die ik aan mijn ouders heb geschreven. Hierin kwam duidelijk naar voren dat ik me erg eenzaam voelde en totaal niet blij was met mezelf. Mijn ouders waren hier erg van geschrokken en hebben toen jou ingeschakeld. 2 dagen later zat ik al bij jou in Delden. Het begon vrij algemeen, maar later ging jij echt naar mijn brief kijken die ik aan mijn ouders had geschreven.
Je haalde hier een aantal dingen uit en hier hebben we ook over gepraat. Ik voelde me erg eenzaam, omdat ik sinds de middelbare school geen vriendinnen meer heb. Dit voelde voor mij als alleen zijn.
Ik ging kijken naar hoe het bij anderen was en ik had dat allemaal niet. Dit maakte mij heel vaak erg verdrietig. Jij hebt mij laten inzien dat ik helemaal niet alleen ben, maar genoeg mensen om mij heen heb die van mij houden. Het probleem zat vooral rond mijn verjaardag, omdat ik eigenlijk niemand, naast mijn familie, had om uit te nodigen. Door jou weet ik hoe belangrijk familie is en dat ik super blij mag zijn dat ik hun heb op mijn verjaardag!
Dit was het eerste gedeelte van het probleem. Toen kwamen we er op dat ik niet blij was met mezelf. Ik voelde me dik, raar gevonden door iedereen, nagekeken en zat totaal niet lekker in mijn vel. Jij kwam gelijk met het afvallen. Als je je toch dik voelt, dan doe je er toch wat aan?
En hier heb ik over nagedacht en gelijk had je. Sinds ik bij jou ben geweest ben ik 6 kilo afgevallen en voel ik me helemaal super. Ik denk er niet meer over na wat anderen van mij denken. Ze doen het maar met mij zoals ik ben. Als ze me niet mogen, dan zoeken ze maar iemand anders op. Ik wil je echt super erg bedanken voor al je hulp en het luisterende oor!
Ik heb me sinds een hele lange tijd niet zo goed gevoeld als nu.
Lieve groetjes,
– Marieke

Dag Yvonne

Ik wilde je toch even laten dat het met onze zoon erg goed gaat. We waren in het begin nogal sceptisch maar het is ongelofelijk hoe goed het met hem gaat. We zijn ritalin aan het afbouwen, echt waar. Ook op school zijn ze overtuigd dat het nu goed gaat komen. Hij is meer geconcentreerd en is niet steeds afgeleid.

Hartelijk bedankt voor je hulp.

-Groetjes Nathalie

Goedemiddag Yvonne

Na veel aandringen van mijn vriend ben ik bij je terecht gekomen. Hij vond het wel eens een keertje tijd worden om contact met jou op te nemen en dat heb ik met lood in de schoenen gedaan. Had ik het maar eerder gedaan, tja, achteraf is het gemakkelijk praten. Alle negatieve ervaringen uit mijn jeugd zijn nu opgeruimd. Ik vond het best wel moeilijk om erover te praten, uiteindelijk ging het toch wel gemakkelijker en je had er totaal geen problemen mee dat ik zat te huilen. De eerste keer van mijn leven heb ik dat op deze manier ervaren. Ik MOCHT nooit huilen, dat was kinderachtig. Nu weet ik wel beter Yvonne. Altijd huilen met de mond open want dan maak je je eigen natuurlijke antidepressiva aan (serotonine). En de kracht komt na het huilen terug vertelde je. Ik moest er eerst doorheen en dan zou ik mij sterker gaan voelen. En of, ik kan alles weer aan, ik voel me geen watje als ik huil. Opruimen van de ziel vertelde je. Ook dat is waar. Ik vond dat ik het je moest laten weten.

Ben dankbaar voor je hulp. Het ga je goed Yvonne.

Warme groet,

-Desiré

Beste Yvon

Had al veel van je gehoord en aangezien ik het even niet meer verder wist heb ik je gebeld. Dank voor je goede hulp. Transparant en duidelijk.

Dank,

-Hans

Lieve Yvonne

Geen zweverig gedoe alleen maar duidelijkheid. Ik voel me weer rustig, twijfels zijn weg en ik kan nu voor mijzelf opkomen, dat heb je mijn goed geleerd en ik heb geluisterd. Positief denken is de sleutel van een gelukkig leven en gelukkig had jij die sleutel voor mij in jouw praktijk liggen. Ben zo blij, dank je wel Yvonne.

Tot gauw

Liefs,

-Angelique uit Tiel

Lieve Yvonne

Na 3 jaar lang te hebben geworsteld met onze relatie en diverse keren in therapie te zijn gegaan, zijn we bij jou terecht gekomen. Met 1 sessie waren we al klaar. Het was ons duidelijk nadat iedereen geprobeerd had om ons bij elkaar te houden dat we externe hulp nodig hadden. Echter het eerste wat jij vroeg was: “willen jullie nog verder vechten om bij elkaar te blijven”?. En we keken elkaar aan en hadden zo van, nee eigenlijk niet. We hebben daarna nog  2 uren samen met jou gepraat en toen was ons alles duidelijk. Het klinkt erg raar maar het is voor ons een opluchting. We laten elkaar in onze waarde en we gaan nu veel beter met elkaar om en met onze kinderen gaat het nu ook beter omdat er eindelijk rust is. Super bedankt. Groetjes en liefs.
– Henk en Annelies

Lieve Yvonne

Ik ben bij je geweest omdat ik veel problemen had met mijn familie. Had altijd het gevoel dat ik er niet thuishoorde. Jij hebt mij geleerd om hiermee om te gaan en ze te accepteren en te respecteren voor wie ze zijn en niet anders dan dat. Ik hoef ze niet meer proberen te veranderen want zoals jij als zei: “ze zijn zoals ze zijn en niet anders”. Het geeft mij heel veel rust. Ik kan nu bij ze op visite gaan zonder dat ik mij druk hoef te maken. We kunnen nu met elkaar om gaan zonder dat we elkaar veroordelen. Hoe bestaat het.

Yvonne bedankt

Liefs,

-Emma

Goedemorgen Yvonne,

Oh wat was ik sceptisch. Nu ik er over na denk kan ik me niet voorstellen dat ik nooit in dit soort dingen heb geloofd. Sorry dat ik het nu zo omschrijf. Maar het was in een woord “FENOMINAAL” Je hebt mij de ogen geopend. Ik weet nu wat ik moet gaan doen en welke richting ik op moet gaan. Ik weet ook best wel dat ik de beslissingen moet nemen en dat jij ze niet voor mij kunt maken. Maar je hebt me echt in de goede richting gestuurd. Dat gaf me gelijk al rust en meer zekerheid voor de toekomst. Ik weet ook best wel  dat jij niet mijn toekomst kunt voorspellen. Alleen al het gevoel dat je mij in de goede richting hebt gestuurd geeft mij rust. Ik wens jou het allerbeste. Je hoort me zeker weer over een tijdje.
– Liefs en Knuffel, Evelien

Dag Yvon

Onlangs heb ik bij jou een sessie ondergaan, was naderhand erg onder de indruk van het geheel. Je liet op mij een onuitwisbare impressie achter, zeer professioneel en deskundig! Ik wil hiervoor mijn dank uitspreken en ben zeker van plan in de toekomst jou vaker te raadplegen.

-gegroet Antoin

Beste Yvonne

Heel graag wilde ik je nog even bedanken voor alle goede hulp. Ik heb je verteld van mijn seksueel misbruik, jaren heb ik hier mee gelopen en wat heb jij mij goed geholpen. Wat een opluchting dat ik bij je geweest ben. Eindelijk kan ik het loslaten, ik voel me bevrijd van alle lasten. Geen haat meer tegenover mijn belager, ik voel het niet meer. Gelukkig. Diepe zucht terwijl ik dit schrijf. Dank je wel lieve Yvonne.

-Kim uit Amsterdam

Hai Yvonne,

Via mijn vrouw ben ik bij jou terecht gekomen, ik moet eerlijk zeggen dat ik je behoorlijk wat jaren belachelijk heb gemaakt. Mijn vrouw was regelmatig boos op mij omdat ik zo deed. Ze drong ook regelmatig aan dat ik een keer naar jou toe zou gaan. De reden dat ik uiteindelijk toch naar je toe kwam is dat ik een eigen bedrijf wilde beginnen en niet wist of ik daar in deze crisis goed aan zou doen. Heb toch maar een afspraak gemaakt en het was totaal anders dan ik me had voorgesteld,  geen zweverig gedoe maar gewoon to the point. Je nam alle tijd en kwam heel rustig over, ik voelde me meteen op mijn gemak. Mijn vragen werden heel duidelijk beantwoord en hierdoor heb ik de stap durven zetten, heb er geen spijt van, integendeel ben er erg blij mee. Wens je heel veel succes met jouw praktijk en zal je overal aanbevelen.
Bedankt Gert uit N.

Goedenavond,

Wat ben ik blij dat ik met mijn dochter bij je ben geweest! Het is een totaal andere meid geworden. Zoveel inzicht gekregen in ons leven, waardoor alles veel makkelijker lijkt te gaan. Echt super!
Groetjes Michelle.

Hai Yvonne

Bedankt voor alle inzichten en positieve aanreikingen. Je liet me dingen horen die ik echt nodig had op dat moment. Ik weet nu dat ik geen beslissingen mag maken in de storm. Eerst afwachten en dan een beslissing nemen. Ik zal je tips altijd meenemen in mijn leven. Ik ben weer in mijzelf gaan geloven. Heel erg bedankt hiervoor.

Liefs,

-Annelies

Hai Yvonne 

Ik was mijzelf kwijt, totaal. Het had met mijn opvoeding te maken vertelde je mij en ik had het weg gestopt, heel diep. Ik moest erg huilen toen jij mij dat vertelde, ik wilde het niet aannemen en uiteindelijk had ik geen andere keuze. Ja, je had gelijk. Ik voel de last niet meer die mijn hele leven op mij drukte. Ook begrijp ik nu dat mijn ouders niet anders konden omdat ze niet anders wisten. Ook zij waren opgevoed zonder liefde, hoe kun je dan liefde delen met een ander als je het niet kent verteld je mij. Wat een doorbraak voor mij, ik voel me genezen en ik kan weer verder.

Bedankt voor alles Yvonne 

Liefs,

G uit Nordhorn

 

 

 

Realisatie: JiDo Creations